Marion Smeenk, Projectcoördinator HR bij PostNL

Marion Smeenk, Projectcoördinator HR bij PostNL

Esther is een ervaren en betrouwbare HR business partner en een fijne collega. Ze heeft verstand van zaken en bijt zich vast in de materie. Ze is in staat een professionele relatie op te bouwen met haar klant. Dat doet ze door kritisch te zijn en feedback te geven, maar ook door haar humor en enthousiasme.
Edwin Ouborg, Teammanager Sanitas groep

Edwin Ouborg, Teammanager Sanitas groep

Human Resources was een begrip waar we binnen onze organisatie ook nog niet bij stil hadden gestaan. Door Esther als interim HR-manager aan te stellen heeft ze ons laten inzien dat een Human Resources beleid een toegevoegde waarde is voor een organisatie. Groei, structuur en communicatie zijn een paar items die, door de expertise van Esther, een gigantische positieve wending hebben gegeven aan de professionaliteit van onze organisatie
Maikel Franken, Eigenaar Wijzeronline

Maikel Franken, Eigenaar Wijzeronline

Esther heeft mij tijdens een coaching sessie op een leuke manier geholpen met mijn vraagstuk. Op basis van o.a. Emergenetics heb ik veel geleerd en een nieuwe visie voor de toekomst ontwikkeld.
Dennis Krikken, Product management bij Flamco

Dennis Krikken, Product management bij Flamco

Ik heb Esther ervaren als een gedreven en enthousiaste HR professional die de organisatie waar ze voor werkt wil laten groeien door zich o.a. in te zetten voor de professionele ontwikkeling van de medewerkers. Ze heeft bijvoorbeeld zeer veel kennis en kunde op het vlak van situationeel leiderschap (SLII). Hierdoor is ze instaat om leidinggevende optimaal te ondersteunen, zodat zij in verschillende situaties hun medewerkers kunnen laten excelleren én groeien.