Passie is mijn sleutel tot succes

Graag stel ik mijzelf even voor:

Ik ben Esther de Wit en gedreven door mijn passie voor mensen en organisaties ben ik in 2013 Gaude gestart. Voordat ik met Gaude startte heb ik als HR professional bij de meest uiteenlopende organisaties in verschillende branches gewerkt. Bij voorkeur werk ik samen op een professionele en persoonlijke manier gecombineerd met flink wat humor.

Om ervoor te zorgen dat ik mijzelf maximaal ontwikkel en daarmee altijd van toegevoegde waarde ben, volg ik elk jaar minimaal één relevante opleiding of cursus. De opgedane kennis deel ik vervolgens en pas ik toe waar dat relevant is. Werken aan persoonlijke ontwikkeling levert mij, naast kennis en inspiratie, ook een mooi extern netwerk op met deskundigen op verschillende vakgebieden waarmee ik regelmatig samenwerk.

Verder ben ik getrouwd en moeder van twee meiden. Ik houd van het bourgondische leven en probeer er wat minder bourgondisch uit te zien door te zwemmen en te wandelen. Naast lekker koken, eten en drinken heb ik mijn “oude” passie voor duiken weer opgepakt.