Een goed HR beleid realiseert maximale bedrijfsresultaten

Interim HR Professional

“Ik zoek een professional voor HR projecten waar we maar niet aan toe komen”
“Ik zoek een HR professional die, naast de day tot day business, onze leidinggevenden naar een hoger niveau helpt”
“Ik zoek een HR professional die ons helpt bij een reorganisatie of cultuurverandering”
“Ik zoek een HR professional die aan een half woord genoeg heeft”

Is één van bovenstaande situaties binnen uw organisatie van toepassing? Neem dan contact met mij op. Ik kom graag langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Allround HR

Als allround HR Professional met dertien jaar ervaring in verschillende branches, heb ik aan een half woord genoeg. Ik pas mij makkelijk aan en heb ervaring met alle facetten van HR; instroom, doorstroom, uitstroom, verzuim, performance management, successieplanning, reorganisaties, cultuurveranderingen, etc. Ik denk graag buiten de kaders en ik kan ook prima volgens standaarden werken. Daarbij ben ik energiek, open en doelgericht.

De perfecte combinatie

Afhankelijk van wat er nodig is in uw bedrijf zet ik mijn kennis op gebied van communicatie, leiderschapsontwikkeling en coaching in. Dat maakt mij de perfecte partner bij (cultuur) veranderingen en verankering, een reorganisatie of een “frisse wind” voor een organisatie die mee wil in het tempo van vandaag.

Gaude HR model

De HR ervaringen die ik in het verleden heb opgedaan bij verschillende organisaties in combinatie met de diverse trainingen en opleidingen die ik heb gevolgd, hebben mij zodanig geïnspireerd, dat ik begin dit jaar mijn visie op HR heb verwerkt in een praktisch model: Het Gaude HR model.

Elke opdracht en elk facet van HR kan worden benaderd volgens het Gaude HR model. Dit model is, naast mijn brede HR kennis, gebaseerd op de “logische niveaus” van Dilts en Bateson, de “golden circle” van Simon Sinek en het boek “Over leiderschap” van Ken Blanchard. Hoe het Gaude HR model er precies uit ziet en wat het voor uw organisatie kan betekenen, leg ik graag uit in een persoonlijk gesprek. De grafische weergave volgt binnenkort op deze website!