“Leiders geven hun mensen empowerment. Zelfleiders zorgen ervoor dat empowerment effect heeft”
- Ken Blanchard

Wil u het potentieel van uw leidinggevenden en uw medewerkers maximaal benutten? Dan zijn de leiderschaps- en zelfleiderschapsinstrumenten van Ken Blanchard precies wat u nodig heeft.

Als trainer (Situationeel LeiderschapII) SLII® en Zelf Leiderschap help ik u, uw leidinggevenden én uw medewerkers zich te ontwikkelen naar zelfsturende professionals die maximale resultaten realiseren.

Leiderschap (SLII®)

De tweedaagse training SLII® biedt leiders een model en praktisch toepasbare instrumenten om open communicatie te creëren en het zelfvertrouwen van medewerkers te laten groeien. Het model is ontworpen om de frequentie en kwaliteit van gesprekken over prestatie en ontwikkeling te verhogen. De basis ligt in het aanleren van leiders om de behoeftes van een individu of team vast te stellen en dan de juiste leiderschapsstijl toe te passen. Op die manier wordt beantwoord aan de behoeftes van de persoon en de situatie. Als resultaat worden competenties ontwikkeld en betrokkenheid gecreëerd. Zo traint en behoudt u uw getalenteerde medewerkers en realiseert u uw bedrijfsdoelstellingen.

Zelf leiderschap

Deze eendaagse workshop: “Zelf Leiderschap” bouwt voort op SLII® en integreert het laatste onderzoek naar proactieve vaardigheden die nodig zijn voor individuen om het meest effectief te zijn.

Tijdens de workshop leren uw medewerkers:

  • Dezelfde SLII® taal te spreken als hun leidinggevenden, daarmee kunnen zij helder aangeven waar hun behoefte ligt als het gaat om de juiste leiderschapsstijl;
  • hun persoonlijke kracht te identificeren en te gebruiken om hun en uw resultaten te maximaliseren;
  • doelen stellen én doelen bereiken;
  • belemmerende overtuigingen te doorbreken om de weg vrij te maken naar prestatie.

Als u uw medewerkers toerust met bovenstaande vaardigheden, bouwt u aan een zelfsturende organisatie. Daarnaast zult u versnelde ontwikkeling, hogere prestaties, persoonlijke verantwoordelijkheid en meer innovatie in uw bedrijf zien.