De beste investering die je kunt doen is investeren in jezelf

Coaching

“Ik ben ondernemer en wil mijn bedrijf naar een hoger niveau tillen”
“Ik wil de balans tussen werk en privé verbeteren”
“Ik vraag mij af of dit wel de juiste baan voor mij is”
“Ik loop vast in mijn rol als leidinggevende”

Ik help je graag verder! Het kan zijn dat je even vastloopt in je werkleven en niet goed weet hoe je weer verder kunt. Als coach help ik je met het vinden van je drijfveren en het vinden van je eigen nieuwe weg. In een intakegesprek bespreken we wat je wilt bereiken met je coachingstraject. Hebben we samen een goed gevoel bij dit gesprek, dan gaan we aan de slag om jouw doel te bereiken!

Als coach zorg ik voor nuttige werkvormen, houd ik een spiegel voor en stel ik kritische vragen. Jij gaat aan de slag met opdrachten tijdens de sessies of thuis.

Het coaching traject

Het uitgangspunt van het coaching traject is dat jij achter het stuur zit. Jij bepaalt het doel dat je wilt bereiken en wanneer je dat doel bereikt hebt. Om jou te helpen jouw doel te bereiken bied ik je, waar nodig, theoretische achtergrond die je goed kunt toepassen in de praktijk. Je kunt hier bijvoorbeeld denken aan de kernkwadranten van Daniel Ofman. Ook maak ik gebruik van Emergenetics, een instrument dat inzicht geeft in jouw denk- en gedragsvoorkeuren.